Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Αίτημα για σύγκλιση ΔΣ του ΕΚΑ και για προκήρυξη απεργίας

Στο πλαίσιο των άμεσων κινήσεων εν όψει των νέων μέτρων-μνημονίου που συμφώνησαν κυβέρνηση-δανειστές, καταθέτουμε αίτημα για συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΚΑ, και πρόταση για απεργία.

Αίτημα για σύγκλιση ΔΣ του ΕΚΑ και για προκήρυξη απεργίας

Η ντροπιαστική συμφωνία που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή, αποτελεί μία εξευτελιστική παράδοση στις απαιτήσεις των δανειστών και του κεφαλαίου, μια πλήρης καταστροφική υποταγή στους δολοφόνους της ΕΕ. Πρόκειται για ένα βαθιά αντιδραστικό και αντιλαϊκό νέο μνημόνιο, που περιλαμβάνει σκληρά αντιασφαλιστικά μέτρα, φορολεηλασία χωρίς τέλος, διατήρηση και επέκταση της εξαθλίωσης, μαζικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, των υποδομών και δικτύων.
Η κυβέρνηση παραχάραξε ΚΑΤΑΦΟΡΑ τη θέληση του λαού. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία ψήφισαν ΟΧΙ για να διώξουν οριστικά και αμετάκλητα τα μνημόνια και το «μαύρο μέτωπο» από τη ζωή τους.
Τι κάνει το ΕΚΑ;
Καταθέτουμε πρόταση για άμεση σύγκλιση του ΔΣ του ΕΚΑ, ώστε να αποφασιστεί άμεσα απεργιακή κινητοποίηση, μετά την ξεδιάντροπη παράδοσή της ΓΣΕΕ στο κεφάλαιο και στις πολιτικές του μαύρου μετώπου και την πλήρη ταύτισή της με το στρατόπεδο του Ναι.
Για να μην περάσει το νέο μνημόνιο
Να καταργηθούν όλα τα προηγούμενα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί Νόμοι
Για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ, ΔΝΤ
Δυνατός λαός οργανωμένος και αποφασισμένος
Η μόνη ελπίδα!

Για την Αγωνιστική Ταξική Ενότητα στο ΕΚΑ
Τα μέλη του Δ.Σ. ΕΚΑ
Γκόβας Δημήτρης, Κοιλάκου Σύλβια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου