Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Κάλεσμα στις διαδηλώσεις το διήμερο 12-13 - Όλοι στο δρόμο να μπλοκάρουμε το νόμο!



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στο ΕΚΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέοι και νέες
Η απεργία στις 4/2, με αυξημένη συμμετοχή και μεγάλες διαδηλώσεις πανελλαδικά, πρέπει να έχει συνέχεια άμεσα. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, οι φτωχομεσαίοι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι, όλοι μαζί με συντονισμένους αγώνες μπορούν και πρέπει να βροντοφωνάξουν με μια φωνή: ΩΣ ΕΔΩ, ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
Τα σωματεία, οι επιτροπές αγώνα, κάθε εργατική συλλογικότητα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειές της. Να αποκαλύψει τα ψέματα της κυβέρνησης, τις επιδιώξεις του κεφαλαίου να μας κάνει δούλους χωρίς κανένα δικαίωμα στο μισθό και την ασφάλιση! Με συνελεύσεις σε κάθε χώρο δουλειάς, με διάλογο και συλλογικές αποφάσεις, να καλέσουμε  κάθε συνάδελφο, κάθε εργαζόμενο να αντιδράσει και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του!
Ξέρουμε ότι με την καταστολή και το φόβο θα προσπαθήσουν να μας υποτάξουν. Με ταξική αλληλεγγύη, με δυναμικές κινητοποιήσεις, από κοινού με αγρότες, ναυτεργάτες και όποιον αγωνίζεται, να γεμίσουμε τους δρόμους, να παλέψουμε να προκηρυχθούν νέες απεργίες και μεγάλες διαδηλώσεις!
Καλούμε τα σωματεία να συσπειρωθούν σε ένα αγωνιστικό ταξικό συντονισμό σωματείων και επιτροπών αγώνα, όπου θα αποφασίζονται από τους ίδιους τους εργαζόμενους κοινές δράσεις, σε ένα ανεξάρτητο κέντρο αγώνα που έχουμε ανάγκη όσο ποτέ. Κανείς δεν μπορεί να εμπιστεύεται ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, που κάνουν ό,τι μπορούν να εμποδίσουν να ξεδιπλωθούν αγώνες για την ανατροπή του νόμου. Ακόμα και το ΕΚΑ, δυστυχώς δεν θέλει να παίξει ένα άλλο ρόλο στην εργατική τάξη της Αθήνας, παρότι έχει ευθύνη στην τεράστια έρημο του ιδιωτικού τομέα που θα πληγεί περισσότερο από όλους από το ασφαλιστικό αν περάσει.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/2 ΣΤΙΣ 5 Μ.Μ.
στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου & Κλαυθμώνος) και πορεία στο Σύνταγμα
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/2 ΣΤΙΣ 11.00 συγκέντρωση στο Σύνταγμα (Όθωνος & Αμαλίας)
Το αντιδραστικό αυτό σχέδιο δεν θα περάσει!!!
Θα μπλοκαριστεί από το ξεσηκωμό
όλων των  εργαζομένων, των αγροτών, των ανέργων και των συνταξιούχων

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!
11-2-2016
Επικοινωνία: taxikienotitaeka.blogspot.com,   e-mail: taxikienotita.eka@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου