Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

















ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ 
ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΜΠΕΝ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Καταγγέλλουμε την  άγρια καταστολή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ στην συγκέντρωση των εργαζόμενων και των επιτροπών αλληλεγγύης στη ΒΙΟ.ΜΕ. και στο Ρομπέν του Ξύλου μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας.

Οι εργαζόμενοι είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με την αναπληρώτρια υπουργό Ρ. Αντωνοπούλου , η οποία προφανώς εκφράζοντας την κυβερνητική πολιτική , δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων. Σε ελάχιστο χρόνο από το τέλος της συνάντησης οι εργαζόμενοι και οι επιτροπές δέχτηκαν επίθεση από την αστυνομία στην οποία υπήρξε χρήση χημικών, άγριοι ξυλοδαρμοί και δύο συλλήψεις. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εργαζόμενους και στους αλληλέγγυους .


Η τρομοκρατία και η αυταρχικότητα της κυβέρνησης ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Δεν έχουμε άλλο δρόμο  πέρα απ τον μαζικό, ανυποχώρητο ,ενωμένο και μαχητικό αγώνα!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμπαρασταθούν στην ΒΙΟΜΕ και στους Ρομπέν του Ξύλου που παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Εργασίας στην Σταδίου.


Live Ενημέρωση από το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης

http://biom-metal.blogspot.gr/2016/06/blog-post_30.html

Η στιγμή της προσαγωγής του αλληλέγγυου δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη όπως την κατέγραψε ο ίδιος. Είναι σαφές ότι η μόνη "αξιόποινη" πράξη που διέπραξε είναι ότι κάλυπτε δημοσιογραφικά την επίθεση της αστυνομίας. Νέο ρεκόρ αυθαιρεσίας απο την "φιλολαϊκή" κυβέρνηση

https://www.youtube.com/feature=player_embedded#t=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου