Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και από τους εργατικούς αγώνες - 
Όλοι στις 12:00 στην πλατεία Κοραή –Κλαυθμώνος

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ , κατέθεσε σήμερα στη βουλή , σε άσχετο νομοσχέδιο για τις δορυφορικές επικοινωνίες, τροπολογία-χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία. Επίσης με την ίδια τροπολογία στέλνει τους εργαζόμενους στην αστική δικαιοσύνη ώστε να αποδείξουν(!) ότι για εργατικό ατύχημα ευθύνεται ο εργοδότης. Μάλιστα η κυβέρνηση σε μια επίδειξη ακραίας αθλιότητας θα συζητήσει μία και μόνο φορά το νομοσχέδιο καθώς έχει «φροντίσει» να το έχει περάσει στα μουλωχτά από την αρμόδια επιτροπή.
Πρόκειται για μια ωμή παρέμβαση στα συνδικάτα κατόπιν εντολής του ΣΕΒ  και της ΕΕ που μας γυρίζει στα μαύρα και ματωμένα χρόνια για την εργατική τάξη που οι απεργίες ήταν παράνομες.
Από κοντά , οι δυνάμεις του κυβερνητικού κι εργοδοτικού συνδικαλισμού που άφησαν κάθε πρωτοβουλία κίνησης στην κυβέρνηση , οδηγώντας μια ακόμα φορά το εργατικό κίνημα στην υποταγή.Τεράστιες οι ευθύνες του ΠΑΜΕ που απέφυγε για άλλη μια φορά τη γραμμή σύγκρουσης για την ανατροπή ,προκρίνοντας συμβολικούς αγώνες διαμαρτυρίας , ταυτιζόμενο με τον σχεδιασμό της ΓΣΕΕ
Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και από τους εργατικούς αγώνες.
Συνδικάτα ταξικά όχι εργοδοτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου